Skicka Fakturor

Skicka fakturor

Optimerad & Automatiserad fakturering – från distribution & påminnelser, hela vägen till bokföring

Din tid är värdefull och likviditeten en framgångsfaktor. Genom att låta Oss optimera och automatisera ert kundfakturaflöde så minskar ni betalningstiden samt ökar överblicken och kontrollen över kundreskontran. Dessutom frigör ni värdefull tid för medarbetarna. Och du, det funkar med alla ekonomisystem.

Du skapar fakturan i det affärssystem som du är van vid, och det vill vi att du fortsätter med. Det går att koppla på oavsett affärssystem.

Vi hämtar fakturor och prickar av dem åt er, helt automatiskt. Du skapar fakturan – systemet tar hand om resten.

1. Hämta

Fakturorna skickas ut på det sätt som du och dina mottagare föredrar. Vi kan distribuera fakturor via post, e-post, e-faktura och Kivra.Du har överblick och stenkoll på alla fakturor. Du kan gå in i detalj och justera enskilda flöden och följa i vilket stadie en faktura befinner sig.

2. Skicka

När fakturan har gått hela vägen och betalningen kommit in, så prickar Vi automatiskt av inbetalningen direkt i ditt ekonomisystem. Smidigt eller hur?

3. Påminn
4. Bokför

Vid utebliven betalning går vårt påminnelse och inkassomaskineri igång. Tjänsten täcker det mesta, från en första fakturapåminnelse och löpande inkassohantering, till juridisk rådgivning och efterbevakning. Vi har alltid en vänlig (men bestämd) ton i inkassohanteringen.